Over Alvide

Wij helpen mensen die in alle seizoenen van hun tuin willen genieten. Die optimaal willen genieten van hun buitenverblijf en wind en kou graag buiten de deur willen houden. Toch een optimale verbinding met buiten, maar het comfort van binnen. Wij zijn Alvide, specialisten in buitenglas: hoe kunnen wij u helpen?

Onze projecten

Maatwerk en snelheid

Bij Alvide zijn we begonnen met het zelf produceren van glazen (schuif)wanden, omdat de levertijd bij fabrikanten té lang werd. Wij snapten namelijk heel goed dat als je een mooie terrasoverkapping, veranda of tuinkamer hebt, je liever niet zo lang op de glazen wand wilt wachten.

Het zelf produceren heeft als voordeel dat wij maatwerk leveren: in afmetingen, kleur (elke RAL-kleur is leverbaar) en accessoires (zoals een slot). Daarnaast zorgt het voor een korte levertijd.

Omdat wij ons volledig focussen op buitenglas bieden we naast de door onszelf geproduceerde wanden, ook wanden van gerenommeerde fabrikanten aan. Op die manier hebben wij voor elke smaak en elk budget verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een glazen schuifwand, schuifdraaiwand, vouwwand (harmonicawand) en een vaste glazen wand (eventueel met kozijn). Geïsoleerd of niet-geïsoleerd, met of zonder roedes.

De specialisten van Alvide

Alvide wordt geleid door André Frens en Stefan van Dalen. Samen brengen wij ruim 20 jaar aan montage-ervaring mee.

André is begonnen in de montage van o.a. zonwering en buitenverblijven, en is zich met Alvide gaan focussen op buitenglas. Stefan koos er jaren geleden bewust voor om na een kantoorbaan de mouwen op te stropen en in de montage te stappen.

Zoekt u een adviseur die met u meedenkt om de glazen wand te vinden die het beste past bij het beoogde gebruik? Wij delen onze kennis en ervaring graag met u.

Alvide buitenglas
Optimaal genieten van uw buitenverblijf? Met Alvide houdt u wind en kou buiten de deur.
Meer informatie?

Neem contact op met Alvide.

Wat kunnen we voor u betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan