Onze werkwijze

Als specialisten in buitenglas adviseren we u graag zodat u de glazen wand vindt die het beste past bij het beoogde gebruik. Wij houden van korte lijnen: daarom doen we het inmeten en monteren zelf, en in sommige gevallen ook de productie.

01

Aanvraag

U kunt online of in onze showroom (op afspraak) een offerte aanvragen. Op basis van foto’s en/of tekeningen, maten, gebruiksdoel en budget adviseren we u graag.
02

Offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte voor de buitenglasoplossing die het beste past bij uw wensen. Bent u akkoord? Dan maken we een afspraak voor het inmeten.
03

Inmeten

Om het zekere voor het onzekere te nemen, komen we op locatie inmeten. Daarna gaan we uw glazen wand(en) produceren of bestellen.
04

Produceren

We gaan voor u aan de slag! Afhankelijk van het type wand produceren wij de glazen wand zelf of bestellen we deze bij een gerenommeerde fabrikant.
05

Plaatsen

Wij plaatsen de wand zelf en stemmen dit af met u (of met uw aannemer). In de meeste gevallen kunt u al na één dag van uw glazen wand genieten!
“Glazen schuifwand in onze veranda is perfect gemonteerd en ziet er heel mooi uit. Echt vakwerk! En snelle service. Wij zijn erg tevreden.”